Το θρίλερ καλά κρατεί τελικά στον Παναθηναϊκό, καθώς εκεί που όλα έδειχνανπως ήταν θέμα ημερών το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη, ο 50χρονος τεχνικός θα παραμείνει τελικά στο τιμόνι του «τριφυλλιού» μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Η «διαρροή» στα ΜΜΕ της επιστολής, που έστειλε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον Δώνη είχε φέρει τις δύο πλευρές στα… άκρα και μάλιστα η διοίκηση των «πράσινων» σχεδίαζε να πάει με «υπηρεσιακή» λύση στα δέκα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ωστόσο μια σειρά επαφών που πραγματοποιήθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής (31/05) μεταξύ ανθρώπων της ομάδας και του Δώνη. οδήγησε σε σχετική εκτόνωση την κατάσταση, έτσι φαίνεται πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα οδηγηθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στα πλέι-οφ.

Ως εκ τούτου, ο 50χρονος τεχνικός θα μείνει στους «πράσινους» ως το τέλος της περιόδου για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει (σε πρώτη φάση) διάθεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και στο θέμα της αποζημίωσής του.