Μένιος Φουρθιώτης: Με συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή στη φυλακή

Δεκτά είδε ο Μένιος Φουρθιώτης να γίνονται τα αιτήματά του για τη διαμονή του στη φυλακή, καθώς το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε τη χορήγηση συνδρομητικής τηλεόρασης στο κελί του ενώ του επιτρέπει να ακολουθεί και ειδική διατροφή.

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής θα μπορεί να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες στο κελί του. Το δικαστικό συμβούλιο έδωσε πρόσβαση στον ίδιο να απολαμβάνει τη διατροφή του, για την οποία ο Φουρθιώτης έχει επικαλεστεί πρόβλημα υγείας.

Δεν θα σιτίζεται πλέον από την κουζίνα της φυλακής αλλά ο ίδιος θα ορίσει ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κάθε εβδομάδα θα του φέρνει φαγητά, τα οποία θα διατηρεί ο ίδιος σε μικρό ψυγείο στο θάλαμό του και θα τα ζεσταίνει σε κοινόχρηστο φούρνο.

Η αίτηση για αποφυλάκιση που δεν εγκρίθηκε

Πριν μερικά 24ωρα, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα.

Όμως, το αίτημά του απορρίφθηκε διότι, στην πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, αναφέρεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία μια αποφυλάκιση.