Μεταμελημένος ο Μιλιβόγιεβιτς για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Η συμμετοχή των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς σε πρωτοχρονιάτικό πάρτι ήταν ένα από τα περιστατικά που εξόργισε τους Βρετανούς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές από τη Σερβία, οι οποίοι φορούν τη φανέλα των Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ αντιστοίχως, βρέθηκαν σε μια συνάθροιση με πάνω από 10 άτομα, παραβιάζοντας τους κανόνες που είχαν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Ω αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας γνωρίζω ότι οι ευθύνες μου ξεπερνούν τα στενά ποδοσφαιρικά όρια και ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση απογοήτευσα το σύλλογο, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς.

Σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για όλους είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και αυτό δεν το θεωρώ ως δεδομένο. Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε με τις πράξεις έκανα να νιώσει θυμό ή απογοήτευση», αναφέρει ο Σέρβος αμυντικός μέσος ο οποίος πέρα από τα λόγια πέρασε και στις πράξεις ανακοινώνοντας ότι:

«Θα κάνω δωρέα στο τοπικό σύστημα υγείας προκειμένου να βοηθήσω την κοινή προσπάθεια καταπολέμησης του ιού στην κοινότητα μας».