Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα σεξουαλικής βίας άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος γνωστού κωμικού ηθοποιού

Στο στόχαστρο των αρχών βρέθηκαν δύο ηθοποιοί για τους οποίους γίνεται ενδελεχής έρευνα μετά τους φακέλους που προσκόμισε στην εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν δύο γνωστούς ηθοποιούς των οποίων τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται φέρονται να έγιναν πρόσφατα, σε ημερομηνίες που δεν έχουν καταγραφεί. Ένα εξ’ αυτών συνέβη πέρυσι.

Για τον έναν ηθοποιό, ο φάκελος περιλαμβάνει κατηγορίες για βιασμό που τελέστηκε το 2008 και για δύο ακόμη απόπειρες βιασμού, όπου σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, έγιναν το 2010 και το 2014.

Για την υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα, δύο από τις ηθοποιούς που προσέφυγαν στο Πειθαρχικό και φέρονται να έχουν επιβεβαιώσει απόλυτα όσα ισχυρίστηκαν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου του σωματείου τους.

Για τον δεύτερο ηθοποιό, ο φάκελος περιέχει καταγγελία για βιασμό ο οποίος φέρεται να τελέστηκε – μόλις – πέρυσι το 2020.

Και οι δύο καταγγελλόμενοι αναμένεται πολύ σύντομα να κληθούν από τον εισαγγελέα να καταθέσουν ως ύποπτοι για την διάπραξη αξιόποινων πράξεων.