Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

MICHELIN PILOT 4SUV : Το νέο σπόρ ελαστικό

Παρουσιάστηκε το νέο ολοκαίνουργιο σπορ λάστιχο το Pilot Sport 4 της Michelin μια ειδική έκδοση που απευθύνεται στις ειδικές απαιτήσεις των SUV που κατακλύζουν την αγορά, όπως το Volvo XC90, προσφέροντας 9.100 km περισσότερα από το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τη Michelin, οι ανεξάρτητες δοκιμές που πραγματοποίησε η TUV SUD στη Γερμανία ανέδειξαν το Pilot Sport 4 SUV καλύτερο από τους ανταγωνιστές του σε όλους τους τομείς. Τόσο δηλαδή στο κράτημα και το φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο όσο και στη διάρκεια ζωής του.

Ενσωματώνει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες της οικογένειας Pilot Sport

Πιο αναλυτικά, αντικαθιστά το παλιότερο Latitude Sport 3 και ενσωματώνει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες της οικογένειας Pilot Sport, οι περισσότερες από τις οποίες   πηγάζουν από τους αγώνες. Με άλλα λόγια είναι σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει ακόμα καλύτερα το μεγαλύτερο βάρος των SUV μοντέλων, χωρίς εκπτώσεις στην αίσθηση που μεταφέρει στον οδηγό. Τα νέα ελαστικά, φροντίζουν για το βέλτιστο συνδυασμό ελέγχου και σταθερότητας σε στεγνό ή βρεγμένο δρόμο, μαζί με μεγάλη διάρκεια ζωής και το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο κύλισης.

Το εξωτερικό μέρος  μεγιστοποιεί την πρόσφυση στο στεγνό

Γι’ αυτό και η χάραξη του πέλματος είναι ασύμμετρη, με το εξωτερικό μέρος να μεγιστοποιεί την πρόσφυση στο στεγνό και το εσωτερικό να φροντίζει για την αποχέτευση του νερού στο βρεγμένο. Και για τη μεταφορά όσο πιο ακριβούς αίσθησης γίνεται στο τιμόνι, χρησιμοποιείται μια ειδικά εξελιγμένη γόμα με νέα ελαστομερή και πυρίτιο. Παράλληλα, η δομή του σκελετού ενσωματώνει την τεχνολογία «Dynamic Response» μια υβριδική ζώνη ενίσχυσης με κέβλαρ και νάιλον. Επίσης, ενίσχυση υπάρχει και στα λινά που είναι διπλά για περισσότερη αντοχή, εξέλιξη   που ναι μεν σημαίνει περίπου 15% υψηλότερο βάρος από τα «κανονικά» PS4 SUV αντίστοιχης διάστασης, όμως σε συνδυασμό με τα άκαμπτα μπλοκ του πέλματος, εγγυάται -σύμφωνα με τη Michelin, αντοχή στο χρόνο και στη φθορά.

Λεπτομέρειες με βελούδινη υφή στο πλαϊνό του ελαστικού

Ταυτοχρόνως, η τεχνολογία «Michelin Premium Touch» εκφράζεται από λεπτομέρειες με βελούδινη υφή στο πλαϊνό του ελαστικού, δίνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και επιπλέον είναι συμβατό με προστατευτικό ζάντας, σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις. Να σημειωθεί πως είναι συνολικά 53 οι διαθέσιμες διαστάσεις, με το μικρότερο πλάτος να είναι τα 225 mm (225/55 R19), ενώ η μικρότερη διάμετρος ζάντας οι 17” (235/65 R17), ενώ υπάρχει μια ευρεία γκάμα που καλύπτει όλα τα compact, μεσαία και μεγάλα SUV, φτάνοντας μέχρι και σε 325/35 R22.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα