Νέες αφίξεις στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ, το «My Style Rocks», προκάλεσε η οικειοθελής αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Μια από αυτές που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες στην εκπομή θα είναι και η Μικαέλα Φωτιάδη, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM 1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, η ξανθιά Μικαέλα θα συμμετάσχει στο My Style Rocks και μάλιστα θα πρέπει να κριθεί από την παλιά cοach της, Έλενα Χριστοπούλου, στο ριάλιτι μοντέλων που συμμετείχε.

Η Μικαέλα είχε αξιόλογη παρουσία στο GNTM, είχε προχωρήσει αρκετά, ενώ πρωτοστάτησε στα τηλεοπτικά νέα εκείνης της περιόδου λόγω της συμμετοχής της στη λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς», την οποία συμπλήρωναν η Μέγκο Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου.

Η Μικαέλα Φωτιάδη γεννήθηκε στο Χάαρλεμ της Ολλανδίας από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σε ηλικία 17 ετών στέφθηκε Miss Young Crete στα τοπικά κρητικά καλλιστεία ενώ το 2013 κέρδισε τον τίτλο Miss Tourism Planet (Μις Παγκόσμιος Τουρισμός).