Μinetta: Για 3η χρονιά διοργάνωσε την Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας | Minerva Zorba Vasiliki 16 01 22

Για την  συνεπή προσφορά  εδώ και μισό αιώνα, των υπηρεσιών προς την Κοινωνία της Μinetta Ασφαλιστικής, αναφέρθηκε η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας  Βασιλική Ζορμπά, με την ευκαιρία της  διεξαγωγής  για 3η συνεχόμενη χρονιά,  ένας μεγάλου αριθμού  δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες εξ’ αυτών, όπως η Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, τα Δείπνα Αγάπης για άστεγους, η Ομιλία του Ιαβέρη  για την οδική συμπεριφορά σε σχολική μονάδα στην Άμφισσα, η Συγκέντρωση Βιβλίων στο Παλαιοβιβλιοπωλείο Αστέγων.

Επίσης, η Βιωματική Εκπαίδευση για Οδηγική Συμπεριφορά σε δημοτικό σχολείο της Αττικής, το Διαδραστικό  Workshop “Αλλάζω σημαίνει άλλα-ΖΩ”, ΑΝΙΜΑ – Διαδικτυακό πρόγραμμα για τους μικρούς  φίλους , Περιβαλλοντική Εκπαίδευση  σε δημοτικό σχολείο, σε συνεργασία με τον οργανισμό we4all και υποστήριξη  του Ιδρύματος Άγιος Πολύκαρπος.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο, με ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων, αλλά και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται με την Εταιρία.

Αναφερόμενη στην Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η κ.  Ζορμπά,  δήλωσε: «Σκοπός μας είναι, ιδιαίτερα σε εποχές όπου επικρατεί αβεβαιότητα, να είμαστε κοντά στον άνθρωπο και να ενισχύουμε το αίσθημα της ασφάλειας.

Υιοθετώντας  μία θετική στάση ζωής,  προσφέροντας τον χρόνο και τη βοήθειά μας, ακόμα και ένα χαμόγελο, καλλιεργώντας την ενσυναίσθηση, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να ζήσουμε καλύτερα. Γιατί βοηθώντας τους άλλους, μαθαίνουμε πως να βοηθάμε τους εαυτούς μας».