Αποκτήστε με online αγορά το νέο ΜΙΝΙ Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Spice με €22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% και ένα Δώρο έκπληξη.

Ο αυθεντικός χαρακτήρας ΜΙΝΙ δεν περιορίζεται μόνο στα μοντέλα αλλά αποτυπώνεται και στους ευρηματικούς τρόπους που βρίσκει η βρετανική εταιρία για να επικοινωνεί με τους «φίλους» της.

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Black Friday, η ΜΙΝΙ δίνει το δικό της στίγμα στην αγορά καινοτομώντας και εστιάζοντας σε μία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στις online αγορές – τη «Cyber Monday».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινούν οι «MINI Cyber Days» από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, όπου το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό cyber deal με το πακέτο εξοπλισμού Spice με 22.540 ευρώ, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75) και ένα Δώρο έκπληξη!

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από το μοναδικό MINI Cyber deal, θα πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα www.mini.com.gr/cyberdays και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το κουπόνι με το μοναδικό κωδικό τους.

Νέο MINI Countryman: Πιο πολλά με λιγότερα (vids)

Στην συνέχεια, θα ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να πραγματοποιηθεί η αγορά και να επωφεληθούν από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρουν το Δώρο τους.

Το πακέτο εξοπλισμού Spice περιλαμβάνει: Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, Ζάντες ελαφρού κράματος 17”, Ράγες οροφής, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Υπηρεσίες MINI Connected, Πακέτο αποθηκευτικών χώρων και Απομακρυσμένες υπηρεσίες.