Μηταράκη: Ας δούμε το Φως της Ανάστασης ως προάγγελο της νέας αφετηρίας που όλοι προσμένουμε

Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σημειώνει: «Το φετινό Πάσχα, ο νους μας παραμένει με τους ασθενείς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, όλους εκείνους που μάχονται με αυταπάρνηση απέναντι στην πανδημία».

«Αντιλαμβάνομαι την κούραση όλων μας, οφείλουμε όμως να τους βοηθήσουμε και να μη σταθούμε εμπόδιο στο έργο τους και τη θωράκιση της χώρας μας από τον κορωνοϊό», συνεχίζει ο υπουργός και προσθέτει: «Τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα φτάνουν σταδιακά στο τέλος τους. Ο εμβολιασμός προχωράει πλέον μαζικά και είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσουμε στην «Ελευθερία».

Ας δούμε το ‘Αγιο Φως της Αναστάσεως του Χριστού ως προάγγελο της νέας αφετηρίας που όλοι προσμένουμε. Μιας νέας αφετηρίας που στο Μεταναστευτικό έχουμε κάνει πράξη, μετατρέποντας μία κρίση εκτός ελέγχου σε ένα διαχειρίσιμο ζήτημα, με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις».

Και καταλήγει ο κ. Μηταράκης: «Η δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε ξεθωριάζει και δίνει τη θέση της στην παλιά μας καθημερινότητα. Ας είναι αυτές οι άγιες ημέρες η αρχή μιας νέας εποχής προσωπικής και οικογενειακής ευημερίας. Και μιας ισχυρής περιόδου για την Ελλάδα».