Συμπληρωματική έρευνα διενήργησε χθες (23 Νοεμβρίου) η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου στην υπόθεση με κατηγορούμενη για πορνογραφία ανηλίκων μία 31χρονη μητέρα.

Στις 20 Αυγούστου 2020 καταγγέλθηκε από τον 46χρονο αδελφό της κατηγορούμενης ότι είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο στο οποίο φαίνονταν η κόρη της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και κάποιος να της κατεβάζει το εσώρουχο.

Στην απολογία της κατηγορούμενης, αναφέρεται ότι στο δωμάτιο που έλαβε χώρα το περιστατικό βρισκόταν και η επτάχρονη εξαδέρφη των κοριτσιών.

Η κατηγορούμενη έχει υποστηρίξει ότι μαγείρευε στην κουζίνα και τα δύο της κορίτσια έπαιζαν με την εξαδέλφη τους στον όροφο μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό.

Η μεγάλη της κόρη την ενημέρωσε ξαφνικά έντρομη ότι η εξαδέλφη τους κατά λάθος ανέβασε από το κινητό της στο Facebook ένα βίντεο το οποίο είχαν τραβήξει, παίζοντας.

Πήρε το κινητό της και έσβησε αμέσως το βίντεο και από το facebook και από την συσκευή. Το βίντεο μέχρι εκείνη την ώρα είχαν προλάβει να το δοyν οι κόρες του αδελφού της και μια πρώην συμμαθήτρια της από το Λύκειο. Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσαν χθες και τα ανήλικα παιδιά.

Comments are closed.