Μητσοτάκης: Ελεύθερη από τη Δευτέρα η διέλευση οχημάτων στην Ηρώδου Αττικού

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει ειδική μνεία στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε 32 χρόνια πριν, έξω από το σπίτι του από μέλη της 17ης Νοέμβρη.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

«Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του. Η εθνική ενότητα και η πολιτική ωριμότητα είναι, πια, πλειοψηφική πραγματικότητα: τα δυνατά δέντρα που ρίζωσαν και μεγαλώνουν στη χώρα, πάνω στους σπόρους της σκέψης και της δράσης του Παύλου. Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη.»

Νωρίτερα, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Μπακογιάννη τόσο η Ντόρα αλλά και ο Κώστας Μπακογιάνης, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα κατά της τρομοκρατίας.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν.

Σήμερα, 32 χρόνια μετά την δολοφονία του, η σύζυγός του Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Κώστας Μπακογιάννης: Κοίτα Μπαμπά…

Από την πλευρά του ο γιος του και δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο facebook ένα τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Κοίτα μπαμπά».