Τα μοντέλα έφτασαν στο ιδιωτικό νησί με πολυτελές σκάφος.

Περίπου 150 όμορφες γυναίκες από τη Βραζιλία, τη Ρωσία και αλλού «προσγειώθηκαν» σε ιδιωτικό νησί των Μαλβίδων για να διασκεδάσουν μαζί με «μερικές δωδεκάδες» άνδρες από τη Μέση Ανατολή.

Οικοδεσπότης του πάρτι ο τότε 29 ετών Σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και υπουργός Άμυνας της χώρας. Σήμερα είναι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και διάδοχος του θρόνου, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο ισχυρούς άνδρες της ευρύτερης περιοχής. Ανήκει επίσης και στο κλαμπ των πλουσιοτέρων επί γης.

Σε αυτές και άλλες πολλές πιπεράτες αποκαλύψεις για την ζωή του Σαουδάραβα πρίγκιπα προχωρούν δύο δημοσιογράφοι της Wall Street Journal στο βιβλίο τους με τίτλο «Blood and Oil: Mohammed bin Salman’s Ruthless Quest for Global Power».

Το προαναφερθέν πάρτι, που σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους έγινε στο νησί Βελάα, κόστισε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στους περισσότερους από 300 εργαζόμενους δόθηκε επιπλέον μπόνους 5.000 δολαρίων εκτός από τα φιλοδωρήματα των εκλεκτών καλεσμένων.

Όπως σημειώνουν οι συγγραφείς του βιβλίου, Μπράντλεϊ Χόουπ και Τζάστιν Σεκ, σκοπός του μπόνους ήταν να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή εχεμύθεια. «Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν γνώριζε ότι οι νέοι Σαουδάραβες ήταν κουρασμένοι από τις δεκαετίες υπερβολικών εξόδων της βασιλικής οικογένειας και εξοργισμένοι από τα εκθαμβωτικά σπίτια, τις βόλτες για ψώνια στα Harrods και τους αγώνες με σπορ αυτοκίνητα στους δρόμους του Λονδίνου» αναφέρεται στο βιβλίο.

Στα μέτρα προστασιάς που πήρε ο Μπιν Σαλμάν για τους καλεσμένους του ήταν και η εξέταση των μοντέλων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ορισμένοι από τους υπηρέτες είχαν ως αποστολή να παραλαμβάνουν τα μοντέλα που έφταναν δια θαλάσσης και να τα μεταφέρουν άμεσα με μικρά αυτοκίνητα του γκολφ σε ειδική ιατρική εγκατάσταση όπου υποβάλλονταν σε γυναικολογικές εξετάσεις.

Όσο για τη μουσική διασκέδαση ο Σαουδάραβας γαλαζοαίματος αποδείχθηκε επίσης γαλαντόμος νοικιάζοντας τις υπηρεσίες καλλιτεχνών όπως ο Pitbull, ο Κορεάτης ράπερ Psy του “Gangnam Style” και ο DJ Afrojack. Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα ήταν επίσης έτοιμες να παίξουν, σύμφωνα με το Private Island News.

Το πάρτι, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο, είχε άδοξο τέλος καθώς περίπου επτά ημέρες αργότερα κάποιος διέρρευσε την πληροφορία ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρίσκεται στο νησί και έτσι ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν αποχώρησε άρον-άρον. Ακολούθησαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι και τελευταία τα μοντέλα από κάθε γωνιά της γης.

Πηγή: nypost.com