Φορητούς αναπνευστήρες, μάσκες και ειδικά γυαλιά προσέφεραν στη διοίκηση του Τζανείου νοσοκομείου ο Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης, σε μια ένδειξη στήριξης του έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Πρόκειται για δύο φορητούς ηλεκτρικούς αναπνευστήρες, ιατρικά γυαλιά και μάσκες, τα οποία είναι μια δωρεά του Yasam Ayavefe στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Ayavefe έχει ήδη προσφέρει στον Δήμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους ωφελούμενους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου Μαρία Αρβανίτη, ο αναπληρωτής διοικητής Ηλίας Γουζούασης και ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου και επικεφαλής της Δημοτικού Συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη Πρότυπο» Νίκος Βλαχάκος, παρέλαβαν το υγειονομικό υλικό ευχαριστώντας την δημοτική αρχή για την προσφορά.

«Παραδώσαμε υγειονομικό υλικό με τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκη στη Διοίκηση του Τζανείου Νοσοκομείου, προκειμένου να συμβάλλουμε στο δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόσφατα προσφέραμε στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, Τζάνειο και Μεταξά, ασπίδες προστασίας προσώπου, τις οποίες δημιουργούμε στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab», ανέφερε σε δήλωση του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Μάλιστα ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως «κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών και φορέων που έχει ως επίκεντρο την ενίσχυση των νοσοκομείων τα πόλης μας με υγειονομικό υλικό είναι ευπρόσδεκτη και εύχομαι η προσφορά αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Εν μέσω υγειονομικής κρίσης, ενώνουμε ακόμα περισσότερο δυνάμεις, στηρίζοντας το έργο του ιατρικού προσωπικού της πόλης μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε:

«Eίναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον φίλο Yasam Ayavefe που σε αυτή την δύσκολη στιγμή για όλους μας, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί».

Παραδώσαμε σήμερα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Iosif Vourakis…

Gepostet von Γιάννης Μώραλης am Mittwoch, 29. April 2020