Μύκονος: «Τα πάρτι στις βίλες είναι το πρόβλημα», λέει ο δήμαρχος Κουκάς (vid)

Δεν κράτησαν σχεδόν καθόλου τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο και το νησί των ανέμων κυριολεκτικά «τρελάθηκε»! Η νεολαία παρτάρει αδιάκοπα, γιορτάζοντας τη λήξη του περιορισμού, τα beach bar είναι όλα γεμάτα ενώ παράλληλα η χώρα ετοιμάζεται για μια νύχτα γλεντιού.

Όπως καταλαβαίνετε, η Μύκονος πήρε και πάλι μπροστά ύστερα από οκτώ μέρες χωρίς μουσικές και με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη μία η ώρα το βράδυ και όλοι στο νησί μπήκαν ξανά σε σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς.

Οι αφίξεις συνεχίζονται εντατικά στο νησί από αέρος και θαλάσσης, ενώ σήμερα οι ενθουσιασμένοι τουρίστες σηκώνονταν συχνά από τα τραπέζια τους, παρά τις συστάσεις των υπευθύνων. Στο μεγάλο Santanna νεαρές κοπέλες λικνίζονταν ακόμη και όρθιες στις ξαπλώστρες τους, ενώ στην Ελιά η κατάσταση ήταν πιο χαλαρή.

Δεν ήταν και εύκολο άλλωστε να συγκρατηθούν τα μιλιούνια που έρχονται μόνο και μόνο για τα περιβόητα πάρτυ στη Μύκονο.

Σήμερα, οι αστακοί είχαν την τιμητική τους μαζί με τις ροζέ σαμπάνιες και τις premium τεκίλες σε τραπέζια με πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα να «σκάσουν» περιουσίες για την καλοπέρασή τους.

Το βράδυ η Χώρα ετοιμάζεται κι αυτή να μπει δυνατά στο παιχνίδι με τα μεγάλα κλαμπ να είναι φουλ κλεισμένα από δυνατούς πελάτες, οι οποίοι θα τα γεμίσουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής.

Κάπως έτσι θα δούμε πάλι ουρές στο Bomboniere και αναμονή στα Astra, ενώ κλεισμένα είναι και όλα σχεδόν τα τραπέζια στο «Άρωμα» στο μικρό Guzel Garden, το βράδυ που αναμένεται να ανάψουν αμέτρητοι ναργιλέδες από Άραβες, τους οποίους τιμούν δεόντως και οι γυναίκες.