«Μύλος» ο ΣΥΡΙΖΑ με Πολάκη | 4966414 scaled

Ο Παύλος Πολάκης υπερέβη για πολλοστή φορά τα εσκαμμένα και αυτή τη φορά ενόχλησε αρκετά μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης με πρώτο πρώτο το μέλος του τομέα Διακιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Λάμπρου.

Ο κύριος Λάμπρου ενοχλήθηκε από τα σχόλια του κυρίου Πολάκη και έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook: « Γνωρίζω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα και είναι ευγενείς, με κουλτούρα, ευαίσθητοι, ωραίοι άνθρωποι δηλαδή. Και γνωρίζω ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και είναι άξεστοι, απολίτιστοι, με βάρβαρη σκέψη»

Δείτε όλη την Ανάρτηση του κυρίου Λάμπρου:

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και τα μεσάνυχτα απάντησε στον ίδιο διαδικτυακό τόπο με το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου Παπά-Λάμπρου την αυλή», μια σαφής αναφορά στην… ενόχλησή του για όσα έγραψε ο Πάνος Λάμπρου. Ο κύριος Πολάκης με όσα έγραψε χθες, δείχνει πως δεν πρόκειται να πάρει τίποτα από όσα είπε για την Ειρήνη Αγαπηδάκη πίσω και τα οποία προκάλεσαν την δυσαρέσκεια της Κουμουνδούρου.

Εξηγόντας γιατί επέλεξε να ανεβάσει το συγκεκριμένο τραγούδι, ο Παύλος Πολάκης εξηγεί «Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω….”Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή”. Ίσως γιατι εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια…..
….κι όποιος καταλαβει κατάλαβε …..

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη