Ένας άνδρας πέθανε υπό αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες στην περιοχή Βαλ Ντουαζί, όπως αναφέρει η Le Parisien.

O νεαρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι, όντας περιτριγυρισμένος από περίπου 15 νέους που ήταν πολύ μεθυσμένοι για να αναφέρουν ακριβώς τι συνέβη. Έτσι, κανείς δεν έχει συλληφθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε σε μια γιορτή χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τις συνθήκες θανάτου.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, περίπου έξι το πρωί, η αστυνομία και οι πυροσβέστες κατέφθασαν στη λεωφόρο Μουέτ στα βόρεια προάστια του Παρισιού, όπου εντόπισαν νεκρό έναν 22χρονο με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Γύρω του, περίπου 15 νέοι δεν μπορούσαν να δώσουν μια σαφή περιγραφή των γεγονότων καθώς ήταν υπερβολικά μεθυσμένοι.

Δύο πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο παρείχαν στο θύμα τις πρώτες βοήθειες το οποίο τελικά υπέκυψε στους τραυματισμούς του μία ώρα αργότερα όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τα αρχικά στοιχεία αποκάλυψαν ότι αυτός και η παρέα του είχαν περάσει το βράδυ σε κοντινό μπαρ για ναργιλέ. Στη συνέχεια, έφυγαν από εκεί.

Οι νέοι, πολύ μεθυσμένοι κατά τη στιγμή του συμβάντος, δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως τελικά κατέληξε νεκρός ο 22χρονος, όπως ανέφερε η Le Parisien.

Στο πλαίσιο αυτό, προς το παρόν, δεν έχει συλληφθεί κάποιος ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.