Το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου η αστυνομία έκανε έλεγχο σε μια καφετέρια η οποία είναι στην παραλία του Ναυπλίου, για παραβίαση των επιτρεπόντων ατόμων στο χώρο. Ο επιχειρηματίας, μετά τον έλεγχο, βούτηξε στη θάλασσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolidatv, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο  αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης σε μεγάλη ταραχή και σε μια κίνηση απόγνωσης πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.

Πηγή video: argolidatv

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό  και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τι δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επιδαύρου.

Πηγή video: Αργολικές Ειδήσεις