Ναταλία Γερμανού για Ξιαρχό: «Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις, θέλουμε να σωπάσεις λίγο»

Το έντονο ξέσπασμα της ελληνικής κοινωνίας, εντός και εκτός τηλεοπτικών πλατό προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με ανάρτησή του, όπου χλεύαζε μια κοπέλα τόσο για τα κιλά της όσο και για το ριγέ ρούχο που φορούσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί επώνυμοι και μη τοποθετήθηκαν για τη ντροπιαστική ανάρτηση κι ανάμεσά τους κι η Ναταλία Γερμανού μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις. Δεν θέλουμε βία ούτε δραματικές αναρτήσεις. Θέλουμε να σωπάσεις λίγο, να καταλάβεις τι έκανες και να επανορθώνεις κάθε μέρα, σαν καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς;» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός χορογράφος μερικές ώρες πριν, ανέβασε στο instagram ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο ειρωνευότανε μια κοπέλα στη διπλανή παρέα, για το βάρος της αλλά και τα ρούχα της.

Το απόσπασμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών με τον Τάσο Ξιαρχό να αγνοείται υπό την απειλή της αυτοκτονίας ενώ λίγο αργότερα έδωσε σημεία ζωής, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok και το οποίο λίγα λεπτά μετά κατέβασε αμέσως.