ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ η πανδημία είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με τους βιασμούς μικρών παιδιών στη Μόρια, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των παρευρισκόμενων.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής,. Σ. Καρανικόλας του απάντησε πως: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;» με τον κ. Δρίτσα να του λέει στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια».

Με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη, η Πειραιώς υποστηρίζει ότι: «Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται το δήθεν ευαίσθητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Αργότερα ο κ. Δρίτσας θέλησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του, τονίζοντας ότι:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».