ΝΔ: Ο Τσίπρας ως περιφερόμενος Μαυρογιαλούρος υπόσχεται τα πάντα

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί τον εαυτό του ως στόχο για τα όσα συμβαίνουν με το ηχητικό Μιωνή – Παππά και το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα τον οποίο καλεί «να απολογηθεί για τις παρακρατικές μεθόδους των συγκυβερνητών» και υποστηρίζει ότι «λειτουργεί ως μαγαζάτορας με τον κ.Παππά»:

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί για τις παρακρατικές μεθόδους των συγκυβερνητών και των στενών συνεργατών του, ζητάει και τα ρέστα. Αντί να διαγράψει τον Ν. Παππά, νομίζει ότι χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, κατα της κυβέρνησης, ξεμπέρδεψε με αυτά που άκουσαν όλοι οι Ελληνες να εκστομίζει ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του. Αντί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσει ως υπεύθυνος αρχηγός της αντιπολίτευσης, λειτούργησε ξανά ως μαγαζάτορας με τον κ. Παππά στην πρώτη γραμμή να τον χειροκροτεί.»