Σύμφωνα με όσα η ίδια η Marian ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram & στο facebook, έρχεται καινούργια ‘ιταλική’ συνεργασία!

Η διεθνής Ελληνοκύπρια ερμηνεύτρια και δημιουργός με τις πολύ σημαντικές ‘διεθνείς’  συνεργασίες με κορυφαίους Ιταλούς καλλιτέχνες και όχι μόνο, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στα μουσικά πράγματα της γείτονας χώρας, αφήνοντας έτσι το δικό της μουσικό στίγμα!

Αυτή τη φορά θα συνεργαστεί με έναν από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του ιταλικού Voice, τον Charles Kablan, που άφησε άφωνους με το σπάνιο φωνητικό του ταλέντο τους κριτές: Max Pezzali, Raffaella Carrà, Emis Killa & Dolcenera!

H Marian ετοιμάζει αυτό το διάστημα ένα πολύ όμορφο ντουέτο με τον Charles, ένα χορευτικό τραγούδι που υπογράφει η ίδια μαζί με τον ‘Ελληνα συνθέτη Σπύρο Μεταξά σε ιταλικούς στίχους του επιτυχημένου Ιταλού τραγουδοποιού Francesco Boccia!

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο πρώτο της ολοκληρωμένο ιταλικό άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τέλος του επόμενου μήνα από την ιταλική εταιρεία Maqueta Records, στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Η Marian ανακοινώνει κατά καιρούς πολύ σημαντικά ιταλικά ονόματα που συμμετέχουν στο άλμπουμ της και όπως η ίδια έχει αναφέρει σε πρόσφατες συνεντεύξεις της στην Ελλάδα και στην Ιταλία, μας επιφυλάσσει πολύ όμορφες εκπλήξεις μαζί με την κυκλοφορία του άλμπουμ!

Ενδεικτικά έχει ήδη συνεργαστεί με τρεις από τους μεγάλους νικητές του φεστιβάλ του Sanremo, τους Roberto Casalino, Pietro Cremonesi & Francesco Boccia που υπογράφουν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες που όλοι γνωρίζουμε. Τραγούδια όπως τα “Non ti scordar mai di me”, “Novembre”, “La solitudine” & “Grande amore”!

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Έλληνα διεθνή τενόρου Μάριου Φραγκούλη και του Ιταλού θρυλικού σταρ Gigi D”Alessio “Μη λυγίσεις  ποτέ – La soluzione”, σε δική της ιδέα, καλλιτεχνική διεύθυνση και μουσική συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του τραγουδιού!

Πέραν του άλμπουμ της ετοιμάζει τραγούδια και διεθνείς συνεργασίες και για άλλα σημαντικά ονόματα στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα καθώς και συναυλίες στην Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο!Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει μία καινούργια συνεργασία της με την Ελληνίδα καταξιωμένη ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα και την Ιταλίδα σοπράνο Francesca Maionchi που βρίσκεται στο πλευρό του ‘μεγάλου’ Andrea Bocelli στην παγκόσμια τουρνέ του.
Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία το κάθε της βήμα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!