Μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN «Έλα Χαμογέλα», η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή μίλησε για έναν πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό που την έπαιρνε στο τηλέφωνο και της μιλούσε πρόστυχα, ενώ αυνανιζόταν.

«Ο λόγος που ήθελα να μιλήσω είναι γιατί τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον είδα να κάνει δηλώσεις για όλες αυτές τις καταστάσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες και εκεί έγινα έξω φρενών» σημείωσε η ηθοποιός.

«Να κάνει δηλώσεις, να υποστηρίζει τις γυναίκες και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν τα ήξερε και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Έτσι έλεγε στη συνέντευξη του και εκεί ήταν που ειλικρινά έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό πάρα, πάρα, πάρα πολύ γνωστό. Κωμικός ηθοποιός», τόνισε η κυρία Αραβή.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο κωμικός της έκανε μάθημα στη δραματική σχολή, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 17,5 ετών και μετά από λίγο καιρό άρχισε να τη φλερτάρει.

Στη συνέχεια την πήγε για οντισιόν σε γνωστή τηλεοπτική σειρά και τότε το φλερτ έγινε ακόμη πιο έντονο.

«Εγώ ήμουν κάθετα αρνητική μέχρι που ένα πρωινό, αυτό είναι που δεν μπορώ να ξεχάσω μέχρι και σήμερα, με παίρνει τηλέφωνο στις 10 το πρωί. Αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα, επέμενε να συμμετέχω μαζί του τηλεφωνικά στη «συζήτηση» αυτή. Εγώ του εξηγούσα, τον παρακαλούσα πως τον σέβομαι, τον θαυμάζω και τον είχα σαν μπαμπά μου. Μου είχαν κοπεί τα πόδια» σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: