Αποδέκτρια ανήθικων προτάσεων από γνωστό σεναριογράφο σε επαγγελματικό ραντεβού όταν ήταν 25 ετών, δέχτηκε ακόμη μια καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρει η καταγγέλουσα -που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της- και μίλησε στο ΟΡΕΝ, ο σεναριογράφος φέρεται πως της είπε ότι αν θέλει να λάβει μέρος στο έργο που ετοιμάζει, θα πρέπει να κοιμηθεί μαζί του.

«Αν συμμετάσχεις θα πρέπει να μείνεις στο σπίτι μου, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων», φαίνεται να της είπε ο γνωστός σεναριογράφος, με την ίδια να ομολογεί πως ήρθε σε τρομερή αμηχανία.

«Αρχικά δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποιο ενδεχομένως χιουμοράκι κακόγουστο ή αν σοβαρολογούσε. Όπως φάνηκε αργότερα σοβαρολογούσε. Με ρώτησε στη συνέχεια αν είμαι με κάποιον και λέω ναι» συμπληρώνει η καλλιτέχνιδα.

Στη συνέχεια, όταν ο καταγγελόμενος τη ρώτησε αν ο σύντροφός της «είναι του χώρου;» και εκείνη του απάντησε αρνητικά, της είπε: «εντάξει, τότε είναι δεδομένο ότι θα χωρίσεις».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης φέρεται να συνέχισε λέγοντας πως «ε κι εσύ πώς κάνεις έτσι. Οι περισσότερες πρωταγωνίστριες που έχουν περάσει από τις ταινίες μου έχουν περάσει και από το κρεβάτι μου».

«Είναι κάτι που είναι δεδομένο, συμβαίνει. Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο στο χώρο. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν το γνώριζε κανένας αυτό το συμβάν, πέρα από το αγόρι μου και την καλύτερή μου φίλη. Ακόμα και η μητέρα μου το έμαθε χθες», τονίζει στην καταγγελία της η ηθοποιός.