Νέα καταγγελία: Γνωστός ηθοποιός με παρενόχλησε σεξουαλικά 14 χρονών

Το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 35χρονος λογοθεραπευτής Χρήστος Πέρρος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης τον πλησίασε σε έναν κινηματογράφο και του ζήτησε να πάνε μαζί στο σπίτι του, όταν ήταν 14 χρονών.

Παράλληλα, ο νεαρός λογοθεραπευτής επεσήμανε ότι εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, λόγω των όσων βίωσε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν ήμουν 14 ετών εκτός από την παρέα των φίλων μου μου άρεσε να βλέπω κινηματογράφο μόνος μου. Έτσι ένα απόγευμα πήγα σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής για να δω μία ταινία. Σήμερα είμαι 35 μιλάμε για 21 χρόνια πριν. Επειδή όμως με τον πατέρα μου καθυστερήσαμε να πάμε στην προβολή, αποφασίσαμε να δω την επόμενη και στο μεσοδιάστημα χρειάστηκε να περιμένω στον προαύλιο χώρο. Εκεί με προσέγγισε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης αρχίζοντας μία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Εκείνη την περίοδο προβαλλόταν μία σειρά που ήταν πάρα πολύ δημοφιλής στο κοινό. Εγώ τον αναγνώρισα και για αυτό ήμουν φιλικά διακείμενος ως προς το άτομο εκείνο. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός, πιο φιλικός βάζοντας το χέρι στη μέση μου, και χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά – χωρίς να με πιέζει όμως. Δεν τον ένοιαζε ούτε ο κόσμος, ούτε τίποτα.

Χωρίς καμία περιστροφή και ενδοιασμό μού προτείνει να πάμε σπίτι του για ένα τσιγάρο και ένα ουίσκι. Αυτή ήταν η ατάκα. Όπου εγώ έχω ‘παγώσει’, γιατί με έχει αγγίξει και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά τον σπρώχνω και του λέω δεν υπάρχει περίπτωση είμαι 14 χρόνων… Κατάφερα να τον απωθήσω… Ο μπαμπάς μου θα ερχόταν να με πάρει από τον κινηματογράφο. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ πίνω κάθε μέρα γάλα για να πάω σχολείο. Στη λέξη γάλα το βλέμμα του άστραψε. Έφυγε χωρίς να μου πει καληνύχτα, χωρίς να μου πει τίποτα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε.

Τα χρόνια πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και ήμουν καλός μαθητής. Θέλησα να πάρω πληροφορίες από μία Δραματική Σχολή στην οποία ήθελα να φοιτήσω. Και μόνο σε αυτήν και το τονίζω. Πήγα, χτύπησα την πόρτα, μπήκα μέσα, με ρώτησαν από πού μπορώ να πάρω πληροφορίες, μου υπέδειξαν ένα γραφείο στο οποίο χτύπησα την πόρτα, άνοιξα… και εκεί ήταν ο συγκεκριμένος ηθοποιός. Με πολύ μεγάλη χαρά με υποδέχτηκε – προφανώς και δεν κατάλαβε ότι μου το ίδιο άτομο γιατί είχα αλλάξει πάρα πάρα πολύ από τα 14 στα 19 μου. Με χαρά με υποδέχτηκε, άρχισε να μου λέει τι ακριβώς και ποια χαρτιά πρέπει να έχω για να καταθέσω στη σχολή. Τον ευχαρίστησα και γύρισα να φύγω. Μου κράτησε το χέρι, πάω να φύγω και μου είπε ‘θέλεις να έρθεις το απόγευμα στο σπίτι μου να συζητήσουμε, πώς μπορείς να περάσεις χωρίς τις εξετάσεις΄; ‘Έτσι το έχετε εδώ’, λέω, μου προτείνεις να μπω χωρίς εξετάσεις να πάρω τη θέση ενός παιδιού που μπορεί να είναι υπερταλαντούχο. Ευχαριστώ πολύ, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη σχολή και έφυγα».