Νεκρή εντοπίστηκε η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 23χρονης Φωτεινής

Νεκρή εντοπίστηκε η 23χρονη Φωτεινή Μπακογιώργου, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 8 Οκτωβρίου από την περιοχή της Κυψέλης ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (περίπου έξι μηνών).

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο κοντά στο σπίτι της, από τις 8 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε δηλαδή. Ωστόσο, η σορός της, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε εκείνη, μόλις χθες, από άτομο της οικογένειάς της.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr η κοπέλα, όλο αυτό το διάστημα ήταν στο ψυγείο ενός νοσοκομείου και τελικά την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της.

Την ίδια, ώρα, κυκλοφορούσε από «Το χαμόγελο του παιδιού» το missing alert για την εξαφάνιση της εγκύου, που άφησε ορφανά άλλα τρία παιδάκια ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων ενώ όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της εγκύου αλλά και των παιδιών της, από την γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη.about:blankRemaining Time-0:00FullscreenMute

«Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» είχε πει στην εκπομπή, ψυχολόγος στο «Missing Alert».