Τραγικό τέλος είχε η έρευνα για την 26χρονη influencer, η οποία εξαφανίστηκε την Παρασκευή και δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους. Αυτή τελικά βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο του Χιούστον, περίπου τρία μίλια από το σπίτι της και χωρίς ρούχα.

Η Alexis είχε μετακομίσει στο Χιούστον με τον σύζυγό της τον περασμένο Ιανουάριο και συχνά δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της, που μετρούσε 21.000 followers, αν η σχέση τους φέρεται να περνούσε κρίση. «Πρόσφατα, μας είχε ανοιχτεί για το θέμα και ήδη είχε κατατεθεί αίτηση διαζυγίου», είπε η φίλη της. «Δεν μοιραζόταν πολλά από όσα γίνονταν στο σπίτι».

Η Alexis Sharkey επρόκειτο να συναντηθεί με φίλους το Σάββατο για να δουν μαζί ταινία, αλλά δεν απαντούσε σε κλήσεις ούτε μηνύματα, είπε η μητέρα της, Stacey Clark Robinault, σημειώνοντας πως τελευταία φορά είχε νέα της κόρης της, την Παρασκευή.

Το Σάββατο, το πτώμα της 26χρονη βρέθηκε περίπου στις 830 το πρωί του Σαββάτου από υπαλλήλους του δήμου, στην άκρη ενός δρόμου κοντά σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων και μόλις τρία μίλια από το διαμέρισμά της. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνθήκες θανάτου της βρίσκονται υπό διερεύνηση.Το γυμνό της σώμα όμως, το οποίο δεν είχε εμφανή τραύματα, όπως μεταδίδει η NY Post, επικαλούμενη την αστυνομία.

Η φίλη της, Tanya Ricardo, είπε πως η Alexis πέρασε την Γιορτή των Ευχαριστιών στο σπίτι της και πως μίλησε τελευταία φορά μαζί την Παρασκευή. Όπως εξήγησε, ήταν ασυνήθιστο για την 26χρονη να μην απαντάει αμέσως στο τηλέφωνο. «Είναι κολλημένη με το τηλέφωνό της. Είναι μια βασίλισσα των social media. Είναι influencer. Εργάζεται από το τηλέφωνό της», είπε.

Οπότε, όταν η Alexis δεν έδινε σημεία ζωής, φίλοι και συγγενείς άρχισαν να ανησυχούν. «Ειδοποιηθήκαμε το Σάββατο πως λείπει από τον σύζυγό της», είπε η Robinault. «Μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει και εκείνη τη στιγμή είναι που, φυσικά, κάθε γονιός παθαίνει απόλυτο πανικό», πρόσθεσε.

Η μητέρα της είχε δηλώσει αρχικά πως η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμα, που σύμφωνα με στοιχεία είχε αγοράσει με τον σύζυγό της τον Ιούλιο, το βράδυ της Παρασκευής, μετά από καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητο και κανείς δεν μπορούσε να τη βρει όλη νύχτα ούτε το επόμενο πρωί. Όσο για τον καβγά, παραμένει άγνωστο με ποιον ή για ποιο λόγο συνέβη. Την επόμενη μέρα, ο Tom Tom Sharkey ειδοποίησε τους γονείς της και το ίδιο βράδυ η μητέρα της απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook, λέγοντας πως η κόρη ήταν εξαφανισμένη για περισσότερες από 24 ώρες.

Το βράδυ της Κυριακής, η μητέρα της, έκανε νέα ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας πως είχε βρεθεί το πτώμα της κόρης της. «Με πραγματικά ραγισμένη καρδιά, ο Μάικ κι εγώ θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως βρέθηκε το πτώμα της Lexi», έγραψε στο νέο μήνυμα. «Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τα λόγια σας προς την οικογένειά μας. Παρακαλώ δώστε μας χρόνο να θρηνήσουμε αυτή την απίστευτη απώλεια για την οικογένειά μας και τον κόσμο».

Ενώ, σε συνεντευξή της δηλώνει σοκαρισμένη:

«Την πέταξαν στην άκρη του δρόμου, γυμνή, σαν να ήταν σκουπίδι. Δεν το καταλαβαίνω», συνέχισε. «Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από κάτι τέτοιο. Κανείς». «Πιστεύω πως δολοφονήθηκε».

Comments are closed.