Νεκρή η Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού μετά από εγχείρηση ανόρθωσης γλουτών

Η 29χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα πέθανε στις 7 Δεκεμβρίου και μάλιστα η livestreaming κηδεία της μεταδόθηκε στο YouTube αυτή την εβδομάδα, αναφέρει η The Sun. Μάλιστα, η influencer Λίρα Λέρσερ ήταν αυτή που μετέδωσε την είδηση του θανάτου της στο Twitter χθες, γράφοντας: «Ο Θεέ μου, η Τζοσελίν Κάνο πέθανε στην Κολομβία μετά από εγχείρηση. Αυτό είναι τρελό».

Ο θάνατος της Κάνο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την οικογένειά της, αλλά πολλοί φαν της καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Η Κάνο ήταν μοντέλο, influencer στα social media, με πάνω από 12 εκατομμύρια ακόλουθους και σχεδιάστρια μόδας. Το προφίλ της στο LinkedIn λέει επίσης ότι σπούδασε μικροβιολογία στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.


Σε live μετάδοση η κηδεία της

Μια ζωντανή μετάδοση για το τι πιστεύεται πως είναι η κηδεία της, προβλήθηκε στο YouTube, όπου τα αγαπημένα της πρόσωπα απέτισαν φόρο τιμής στην 29χρονη δίπλα σε μία μεγάλη φωτογραφία της. Ένα σύντομο μήνυμα έγραφε: «Η Τζοσελίν ήρθε σε αυτή την ζωή την Τετάρτη 14 Μαρτίου 1990. Μπήκε στην αιώνια ζωή την Δεύτερα 9 Δεκεμβρίου 2020».

Κι ενώ τα δημοσιεύματα για τον θάνατό της παραμένουν ανεπιβεβαίωτα, η σελίδα της στο Instagram, η οποία ενημερώνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, έχει μείνει ανενεργή από τις 7 Δεκεμβρίου. Καταφεύγοντας στο Twitter, ένας χρήστης έγραψε:«RIP Τζοσελίν Κάνο, τόσο νέα και όμορφη» ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι στο καλό; Η Τζοσελίν Κάνο πέθανε μετά από πλαστική επέμβαση στους γλουτούς; Αυτό είναι τρελό».