Νεκρός ο δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού «Game of Thrones» – Πιθανή δολοφονία

Το «Games of Thrones» ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της δεκαετίας, με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές. Αυτή λοιπόν η φρενίτιδα που προκάλεσε οδήγησε στο να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, βασισμένο στους χαρακτήρες της σειράς.

Ωστόσο, ο διευθυντής της εταιρίας που δημιούργησε αυτό το πετυχημένο παιχνίδι βρήκε φρικτό θάνατο λόγω δηλητηρίασης, ενώ η αστυνομία υποψιάζεται ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο 39χρονος Lin Qi ήταν ο διευθυντής της Yazoo, μιας εταιρίας που ήταν υπεύθυνη για αρκετά ακόμη επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια, όπως το «Brawl Stars», μάλιστα ο μεγιστάνας σχεδίαζε να πραγματοποιήσει άνοιγμα μέσω την εταιρίας του στον κινηματογράφο, αναλαμβάνοντας την παραγωγή ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Η αστυνομία της Σαγκάης έχει ήδη συλλάβει έναν ύποπτο για την δολοφονία του, έναν άνδρα με το επίθετο «Xu» ο οποίος φέρεται να δηλητηρίασε τον 39χρονο προσφέροντάς του τσάι.

Ο Xu πιστεύεται πως πρόκειται για τον Xu Yao, υπεύθυνο του τμήματος κινηματογραφικών παραγωγών της Yazoo και δεξί χέρι του θύματος.

Ο θάνατος του Lin Qi ανακοινώθηκε στο ευρύ κοινό μέσω ανάρτησης στο blog της εταιρίας του, όπου αναφερόταν ότι είχε εισηχθεί στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, μετά από ξαφνική αδιαθεσία.