Νέο Ηράκλειο: Επίθεση ανηλίκων σε 16χρονο

Ένας 16χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας από ανήλικους στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, ο ένας από τους έξι λιλιπούτειους κακοποιούς, ήταν ηλικίας μολις 10 με 12 ετών!

Το σκηνικό του τρόμου ξεδιπλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 20:50 οταν δυο μαθητές ηλικίας 16 ετών κάθονταν στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Ο ένας είχε κρεμασμένο ενα τσαντάκι τύπου μπανάνα στον ώμο του όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα ανηλίκων, ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο μαθητών, και ένα παιδί ηλικίας 10-12 ετών, ορμάνε στον έναν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπουν με μπουνιές και κλωτσιές στο προσωπο και το σώμα για να του αρπάξουν το τσαντάκι.

Ο 16χρονος βάζει τις φωνές και αντιστέκεται ενώ διερχόμενοι πολίτες σπεύδουν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι δράστες να το βάλουν στα πόδια. Οι αστυνομικοί, με οδηγό τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες, ενω εξετάζεται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστρικές επιδρομές στην περιοχή.