Νέο Ηράκλειο – Μητέρας καταγγέλλει bullying: Δεν στέλνω τον γιο μου στο σχολείο (vid)

Στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο 15χρονος γιος της στο σχολείο αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μία μητέρα από το Νέο Ηράκλειο.

Ο γιος της έχει πέσει θύμα bullying από συνομήλικούς του, με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει προσωρινά στο σχολείο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα τον ΑΝΤ1.

Περίπου 10 παιδιά έχουν δημιουργήσει ομάδα στο Instagram και μέσω αυτής εκφοβίζει και απειλεί ευθέως τον γιο της, όπως αναφέρει η ίδια.

Στον ANT1 ανέφερε ότι η ομάδα επιτέθηκε στο παιδί της μέσα στην τάξη, τον χτύπησαν, το τράβηξαν βίντεο και στην πορεία το ανέβασαν μέσα στη συνομιλία.

Η μητέρα του 15χρονου έχει απευθυνθεί στις αρχές, οι οποίες ωστόσο την απέτρεψαν από το να κινηθεί νομικά, αφού η διαδικασία θα πάρει τρία με τέσσερα χρόνια και το παιδί θα είναι πλέον φοιτητής. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΑΝΤ1, απευθύνθηκε στον λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και χθες κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν στον 15χρονο και τη μητέρα του.

Μέχρι τότε, όμως, η μητέρα είπε, «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».

Εξηγώντας γιατί απευθύνθηκε στα Μέσα, τόνισε ότι «συζητώντας με τον γιο μου, διαπίστωσα ότι, πάρα πολλά παιδιά έχουν δεχθεί εκφοβισμό». 

Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντα πως λίγες μέρες πριν, άγνωστοι επιτέθηκαν σε ανήλικους κοντά στο ΟΑΚΑ και τους πήραν τα κινητά. Ενώ πριν από δυο μέρες ανήλικοι, μεταξύ των οποίων και 10χρονος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιτέθηκαν με βία σε ανήλικο, στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο.