Νέο σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας σε γιοτ με τρεις καλλονές

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται ότι δεν ηρεμεί ποτέ , καθώς νέο σκάνδαλο ξέσπασε, απειλώντας την ηρεμία του στέμματος και την… οργή της βασίλισσας Ελισάβετ. Και μπορεί να μην αφορά τα βασικά μέλη της οικογένειας, αλλά έχει ως επίκεντρο ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ, την πριγκίπισσα Ευγενία.

Πρόσφατα, ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ εθεάθη στην Ιταλία και συγκεκριμένα πάνω σε ένα πολυτελέστατο γιοτ, αλλά όχι μόνος ούτε και με την αγαπημένη του Ευγενία.

Ο Τζακ Μπρούκσμπανκ απολάμβανε την συντροφιά τριών πανέμορφων γυναικών, που όπως υποστηρίζει είναι φίλες του. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα διάσημα μοντέλα ιταλικής καταγωγής, Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν από την «συνάντησή» τους, ο Τζακ Μπρούκσμπανκ φαίνεται να αγκαλιάζει το μοντέλο και influencer, Maria Buccellati, ενώ σε μία άλλη δίπλα του απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες η Erica Pelosini.

Πριν κάποιες ημέρες, βέβαια, ο ίδιος δήλωσε πως είχε σκοπό να κάνει σύντομα ένα επαγγελματικό ταξίδι και όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό, μάλλον αναφερόταν σε αυτό, παρά το γεγονός ότι τα ξένα δημοσιεύματα προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως «ένα διάλειμμα από την συζυγική του ζωή με την πριγκίπισσα Ευγενία».

Μάλιστα, η μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον έσπευσε να τον υπερασπιστεί δηλώνοντας για εκείνον ότι είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους. «Είναι σούπερ ήρωας. Τον φωνάζω Τζέιμς Μποντ. Έκανε απλά την δουλειά του εκεί ως brand ambassador της Casamigos, του brand τεκίλας του Τζορτζ Κλούνεϊ, αφού θα το προωθήσει στο γκαλά της Unicef στην Ιταλία», ανέφερε σε συνέντευξή της.