Εκθαμβωτική με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Νικόλ Κίντμαν | nicole

Στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του περιοδικού Tatler ποζάρει η ηθοποιός του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν.

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Tatler και στο εξώφυλλο την βλέπουμε να φοράει ένα καπέλο και ένα κόκκινο σακάκι του οίκου Fendi, με το concept να τη δείχνει σαν μέρος ενός πίνακα.

Για το editorial μόδας, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός φοράει δημιουργίες πασίγνωστων οίκων μόδας, ανάμεσα σ’ αυτούς και δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Εκθαμβωτική με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Νικόλ Κίντμαν | oneone 1

Ο οίκος Celia Kritharioti ανέβασε στο Instagram την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε η Νικόλ Κίντμαν για τις ανάγκες της φωτογράφισης. H ηθοποιός πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Jack Waterlot και ήταν υπέροχη!

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι η Ελληνίδα σχεδιάστρια που λατρεύουν οι celebrities. Θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής και τα νυφικά της είναι από τα κορυφαία στην wish list μας.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν στο τεύχος του Tatler:

Εκθαμβωτική με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Νικόλ Κίντμαν | two 3
Εκθαμβωτική με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Νικόλ Κίντμαν | three 2
Εκθαμβωτική με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη η Νικόλ Κίντμαν | four

Αξίζει να αναφερθεί ότι το atelier του οίκου Celia Kritharioti Couture, αναδείχθηκε ως ένα από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο σε ένα από τα αφιερώματα της British Vogue, ενώ ολοένα και περισσότερες κυρίες του διεθνούς jet set επιλέγουν δημιουργίες του οίκου.