Νίκος Μουτσινάς: Όποιος δεν μπορεί να δει την εκπομπή μου, να μην τη δει


Μέσα απο την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει σημαντικά θέματα της επικαιρότητας σε αυτή, όπως τα πρόσφατα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

O παρουσιαστής είπε: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δεν μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό, δεν συμβαίνει βασικά καθόλου αυτό.

Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη και όπου μπορούμε τη λέμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Θα παρακαλέσω λοιπόν, όποιος δεν μπορεί να βλέπει την εκπομπή αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, να μην τη δει και αρχίζει και βρίζει μετά. Ας μην τη δει καθόλου και όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω όλη την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Οπότε μπορώ να καταλάβω το “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ μεσημεριάτικα”. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως θέλει κάπως να ξεχαστεί και να διασκεδάσει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ μόνο γι’ αυτόν».