Νίκος Βέρτης: Θα τραγουδήσει σε covid free συναυλία στο Τελ Αβίβ | nikos.vertis

Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να τραγουδήσει σε μεγάλη συναυλία του Τελ Αβίβ στις 13 Μαϊου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πάολα και του Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι εγκαινίασαν τις covid free συναυλίες στην πρωεύουσα του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα.

Πραγματοποιήσαμε την πρώτη μεγάλη συναυλία covid free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο στο Τελ Αβίβ και αισθανόμαστε υπέροχα. Οι άνθρωποι εδώ είναι έξω και στη θάλασσα. Προπονούνται, είναι με τα ποδήλατα, είναι με παρέες» ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha».

Οι θεατές ήταν όλοι εμβολιασμένου και για να εισέλθουν στον χώρο ήταν υποχρεωμένηοι να δείξουν το πιστοποιητικό τους.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής στον ALPHA «Μας ζήτησαν μοριακό τεστ 48 ώρες πριν πετάξουμε, κάναμε ένα ακόμα μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πριν από λίγο έκανα ένα τρίτο για να φύγω από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα. Κάναμε, δηλαδή, τρία μοριακά τεστ μέσα σε τέσσερεις μέρες».

Οι Έλληνες καλλιτέχνες κυκλοφορούσαν απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ορίζουν τα μέτρα της χώρας. «Είμαστε οι πρώτοι ξένοι στο Ισραήλ που δεν έχουμε κάνει την καραντίνα. Έχουμε πάρει μία ειδική άδεια για τη συγκεκριμένη συναυλία. Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να κλαμπάρουμε το βράδυ. Μπορούμε μόνο κάποιες πολύ συγκεκριμένες βόλτες να κάνουμε μεταξύ μας» κατέληξε ο Κώστας Καραφώτης.