Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης που κλήθηκαν να σπεύσουν στον τόπο ενός εγκλήματος βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι του εκατομμυριούχου Φαχίμ Σάλεχ στην ανατολική συνοικία του Μανχάταν, εντόπισαν το σώμα του διαμελισμένο, με όλα τα άκρα του να έχουν κοπεί.

NYPD officers speak at crime scene at 265 Houston Street, where Fahim Saleh, Co-founder/CEO of Gokada, was found dead at the apartment building in New York City, New York, U.S., July 15, 2020

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι ο επαγγελματίας δολοφόνος μπορεί να είχε φύγει από τη φρικτή σκηνή, αφήνοντας το ηλεκτρικό του πριόνι πίσω, όταν η αδελφή του Σάλεχ έφτασε απροσδόκητα για να τον ελέγξει εκείνο το απόγευμα.

Η οικογένεια του Σάλεχ είναι συγκλονισμένη και μιλώντας σε τοπικά δίκτυα αναφέρουν πως «Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουμε το κακό που μας έχει βρει, ο Φαχίμ δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, δεν είχε πρόβλημα με κανέναν, ούτε έχει προκαλέσει κάποιο κακό. Εκλιπαρούμε την αστυνομία της ΝΥ και κάθε όργανο επιβολής του νόμου να εργαστούν επιμελώς για να φτάσουν στην άκρη του νήματος αυτού του φρικτού εγκλήματος και να φέρουν στη δικαιοσύνη τον δολοφόνο του Φαχίμ μας»

Fahim Saleh, far left, was born into a middle-class Bengali family in Saudi Arabia. He is pictured here along with his two sisters and his parents. The family eventually settled in New York state

Ο δολοφόνος – νίντζα

Το άγριο έγκλημα έχει κάνει τους αστυνομικούς να μιλάνε για ένα επαγγελματικό χτύπημα από εκτελεστή ο οποίος κατάφερε να μπει μαζί με τον Σάλεχ στον ανελκυστήρα που οδηγούσε στο διαμέρισμα. Ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση είπαν πως υπάρχουν πλάνα από την είσοδο του υπόπτου και στην πολυκατοικία, τα οποία δεν είναι όμως ξεκάθαρα λόγω της αμφίεσης του.

Saleh's apartment is one of just seven in the exclusive Lower East Side Building. Above, one of the marketing images used to promote the sale. It's unclear if this is his apartment
Η οικία του Φαχίμ Σάλεχ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο δολοφόνος ήταν ντυμένος νίντζα και είχε μαζί του μια βαλίτσα προκειμένου να μεταφέρει το διαμελισμένο πτώμα. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιό του αφού μπήκε στο διαμέρισμα η αδερφή του θύματος, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή αφήνοντας πίσω το ηλεκτρικό πριόνι που είχε χρησιμοποιήσει.

«Ήταν ντυμένος σαν νίντζα, ολόσωμος, οπότε δεν είδαμε καν το πρόσωπό του, ήξερε ξεκάθαρα τι έκανε. Έχουμε έναν κορμό, έχουμε ένα κομμένο κεφάλι, τα κομμένα πόδια και τα κομμένα χέρια. Όλα είναι στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά δεν έχουμε κίνητρο. Θεωρούμε πως ήθελε να εξαφανίσει οποιοδήποτε στοιχείο, όμως δεν πρόλαβε επειδή τον διέκοψε ο ερχομός της αδερφής του θύματος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. 

Detectives outside the building on Wednesday. Police are yet to track down or arrest the killer

Ποιος ήταν ο Σάλεχ

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του Σάλεχ ξεκίνησε από τα χρόνια του Λυκείου όταν δημιούργησε την ιστοσελίδα PrankDial.com με ηχογραφημένες φάρσες, η οποία, όπως αποκάλυψε το 2018 του είχε αποφέρει 10 εκατ. δολάρια.

Gokada CEO Fahim Saleh torso and dismembered dead body na im New ...

Με αυτή την τακτική, μάλιστα, της δημιουργίας και της πώλησής ιστοσελίδων συνέχισε και στα χρόνια του στο πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ.

Η πλέον προσφάτη επαγγελματική δραστηριότητά του ήταν η δημιουργία της εταιρείας Adventure Capital, η οποία έκανε επενδύσεις σε εταιρείες start up που ασχολούνται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία.

Fahim Saleh's killer may have been scared off by visiting relative

Στο πλαίσιο αυτό είχε ιδρύσει και την Gokada η οποία κατέγραψε 5 εκατ. δολάρια σε κέρδη και 800 εργαζόμενους μέχρι τις αρχές του 2020 οπότε και αποφασίστηκε στη Νιγηρία να απαγορευτούν οι μετακινήσεις με ιδιωτικές εταιρείες στην πρωτεύουσα της χώρας Λάγος.

Gokada founder Fahim Saleh confirmed dead, dismembered in US ...

Δείτε το σχετικό βίντεο