Διπλή χριστουγεννιάτικη βάφτιση για την οικογένεια Μπέκαμ! | beckhams

Τη βάφτιση των δύο μικρότερων παιδιών τους ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο 44χρονος Ντέιβιντ και η 45χρονη Βικτόρια έχουν βαφτίσει μόνο τους δύο μεγαλύτερους γιους τους, τον 20χρονο Μπρούκλιν και τον 17χρονο Ρομέο, και πιστεύουν πλέον πως ήρθε η ώρα να βαφτιστούν και ο 14χρονος Κρουζ με την 8χρονη Χάρπερ.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Sun, ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι θα είναι ο νονός του Κρουζ και η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια θα είναι η νονά της Χάρπερ, μαζί με την αδερφή της Βικτόρια Μπέκαμ. Το πάρτι της βάφτισης αναμένεται να γίνει στο αρχοντικό των Μπέκαμ στο Κοτσγουόλντ, με καλεσμένους όπως οι Λιβ Τάιλερ και Έλτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις – ο Έλτον Τζον είναι ο νονός των δύο μεγαλύτερων παιδιών των Μπέκαμ και το καλοκαίρι μάλιστα, έκαναν όλοι μαζί διακοπές.

Η πηγή δήλωσε: «Ζήτησαν από τους καλεσμένους να φορέσουν τα καλά τους και να δείχνουν λαμπεροί. Απολαμβάνουν πραγματικά αυτά τα οικογενειακά γεγονότα και είναι πολύ περήφανοι γονείς. Θεωρούν πως τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια στιγμή για ένα πάρτι βάφτισης. Τα ποτά θα ρέουν άφθονα, οι σεφ θα ετοιμάσουν εκπληκτικό φαγητό και θα υπάρχουν θεαματικά πυροτεχνήματα».

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, παρόλο που είναι 20 χρόνια παντρεμένοι συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι – μάλιστα πρόσφατα σε ερώτηση αν είναι πλέον φίλοι μετά από τόσα χρόνια, η Βικτόρια έδωσε την καλύτερη απάντηση – και αγαπούν πολύ τα παιδιά τους. Παρόλο που τα αγόρια έχουν πλέον μεγαλώσει αρκετά, με τον 20χρονο Μπρούκλιν να ακολουθεί καριέρα μοντέλου, ο Ντέιβιντ περνά πολλές ώρες με την 8χρονη Χάρπερ.

Το περασμένο Σάββατο πήγαν για πατινάζ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, από όπου και πόσταρε φωτογραφίες από την τρισευτυχισμένη κόρη του, αλλά και το φιλί στο στόμα που μοιράστηκαν, παρά τα σχετικά αρνητικά σχόλια που του έχουν κάνει πολλοί στο παρελθόν.