Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από τότε που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι παραχώρησε στο μικρόφωνο του ESPN ο Σερτζίνιο Ντεστ.

Ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος καλύπτει κυρίως την δεξιά πτέρυγα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρόναλντ Κούμαν και αποτελεί βασικό «γρανάζι» των Καταλανών.

Για να τον κάνουν δικό τους, οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ στον Αγιαξ.

Ο παίκτης μεταξύ άλλων τόνισε: «Ηταν καταπληκτικό, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Τώρα παίζω στην Μπαρτσελόνα.Είχα μια πολύ καλή αρχή, ενάντια στη Σεβίλλη, νομίζω ότι έπαιξα καλά σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός από αυτό χάσαμε το Clasico, αλλά για εμένα μόλις αρχίζει αυτή η εμπειρία. Ελπίζω να μπορώ να επιτύχω όμορφα πράγματα με αυτό το υπέροχο κλαμπ και να εξελιχθώ όσο καλύτερα μπορώ. Φυσικά πρέπει να βρω τνη θέση μου στην ομάδα και να παίζω, γι ‘αυτό στην αρχή θέλω να παίξω λίγο, να πάρω τη θέση μου, να δημιουργήσω χημεία με την ομάδα και μετά να βελτιωθώ όλο και περισσότερο στην ομάδα . Ο Κούμαν μου έδωσε εμπιστοσύνη και τώρα είναι στο χέρι μου να το ανταποδώσω. Η La Liga είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα για εμένα. Επειδή έχουμε συνέχεια δύσκολους αγώνες, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος διαρκώς».