Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί… Θεούς και Δαίμονες για να τον αφήσουν να φύγει από το νοσοκομείο την Κυριακή, επειδή φοβάται ότι η ιστορία του με τον κορωνοϊό θα τον κάνει να φανεί αδύναμος.

Μέχρι να πείσει τους γιατρούς να του δώσουν εξιτήριο –τα διεθνή μέσα ήδη μιλούν για μεγάλη ήττα του ιατρικού κόσμου στην περίπτωση που επικρατήσει η θέληση του προέδρου- ο Τραμπ ανεβάζει το ένα tweet μετά το άλλο, υπενθυμίζοντας στους Αμερικανούς ότι οι εκλογές πλησιάζουν και ότι πρέπει να ψηφίσουν και πάλι εκείνον για πρόεδρο.

«Τα χρηματιστήρια σε άνοδο. ψηφίστε!». «O στρατός δυνατότερος από ποτέ. ψηφίστε!», «Nόμος και τάξη. Ψηφίστε!», «Θρησκευτική ελευθέρια. Ψηφίστε!», «Η μεγαλύτερη μείωση φόρων στην ιστορία και άλλη μια που έρχεται. Ψηφίστε!». «Διαστημική δύναμη. Ψηφίστε!». «Μάχη εναντίον των διεφθαρμένων fake news ΜΜΕ. Ψηφίστε!», είναι μόνο μερικά από τα tweets του Αμερικανού προέδρου με τα οποία ελπίζει να αντιστρέψει τις δημοσκοπήσεις που φέρουν μπροστά στην πρόθεση ψήφου τον αντίπαλο του Τζο Μπάιντεν ενόψει των εκλογών της 3ης νομεβρίου.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν το προσωπικό του Λευκού Οίκου τρέμει την επιστροφή του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο με το έτσι θέλω παρά την αντίθετη γνώμη των ιατρών και ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι γνώριζε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό από την Πέμπτη το βράδυ το έκρυψε προκειμένου να δώσει συνέντευξη στο κανάλι Fox.