Ντόρα Μακρυγιάννη: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό εν έτει 2021 (vid)

Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το πρωί της Τρίτης για να συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Ήλιος» δεν έκρυψε την οργή της για δημοσιεύματα που θέλησαν να… ταυτίσουν τον ρόλο που ερμηνεύει με την προσωπική της ζωή και την ήθελαν «θύμα ξυλοδαρμού».

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μακρυγιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά. Εντάξει, ξεκινάει ένας και το κάνει. Δεν ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Βγαίνει μια τέτοια είδηση με τον τίτλο «Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού». Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;

Οι δικοί μου άνθρωποι ευτυχώς βλέπουν τον Ήλιο και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από εκεί. Θα μπορούσαν όμως να μην. Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τις τελευταίες μέρες… Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Ακόμα δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό»!

«Το γεγονός ότι συμβαίνει το παπαρατσικό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά. Το γεγονός ότι εισβάλλεις σε μια προσωπική στιγμή χωρίς τη θέληση του ανθρώπου που φωτογραφίζεις, με pixels το οποίο έχει φτάσει x100, στην ουσία είναι βιασμός. Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα να θέλω εγώ να σου πω ναι».