Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μάχη Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ αλλά και να αποκαλύψει ότι έχει πρόταση από την Εθνική Βοσνίας. Για τη βράβευσή του δήλωσε : “Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν ωραίο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το σεβόμαστε όλοι για να αποδίδει καλύτερα. Μου προσέφερε πολλά τα 35 χρόνια που είμαι εδώ κι εγώ προσπαθούσα να προσφέρω ό,τι μπορούσα με σεβασμό και αγάπη. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και το σέβομαι”.

Για την κούρσα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ : ” Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Και είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός και να μην ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής. Μακάρι να πάει μέχρι το τέλος και να βλέπουμε πιο καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι το θέλουν, διψάνε γι΄ αυτό. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, είναι πολύ καλές και οι δύο, είναι κοντά, ο πιο τυχερός και ο καλύτερος στο τέλος θα το πάρει”.

Για την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ και εάν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν υπήρχε τότε ο Σαββίδης : “Παίζει ρόλο το οικονομικό, είναι σίγουρο, τώρα να λέμε το αν είχαμε κι εμείς λεφτά, δεν είναι σωστό. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν. Σίγουρα αν δεν πληρώνονται δεν μπορούν να αποδώσουν όπως μπορούν”.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόταση που έχει ο ίδιος : “Όλα αυτά τα χρόνια έλεγα ότι πρέπει να έχουμε όσους περισσότερους Ελληνες παίκτες στο πρωτάθλημα. Αλλά παίκτες που πρέπει να μας βοηθάνε για να πάμε ψηλά. Η Ελλάδα έχει πάντα ταλέντα. Πρέπει να έχουμε όρεξη για δουλειά. Εχω πρόταση για την εθνική Βοσνίας, μαζί με ακόμη τρεις”.