Μια νύφη από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ προσπάθησε να πείσει τους καλεσμένους στον γάμο να κάνουν δώρα (προτιμούσε μετρητά) στο νεόνυμφο ζευγάρι, που να φτάνουν τα 30.000 δολάρια (περίπου 25.000 ευρώ), για να καλυφθεί το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης, αλλά και το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού, διάρκειας ενός μήνα, στην Ευρώπη.

Η εξωφρενική προγαμιαία ανάρτηση της νύφης στο Facebook ανέβηκε στο Reddit κι έγινε viral.

Στην ανάρτηση της, η γυναίκα ζητά από τους καλεσμένους να μην φοβηθούν τον κορωνοϊό και να πάνε στον γάμο, έχοντας «γεμάτα» τα πορτοφόλια τους.

Στόχος είναι το γαμήλιο ζευγάρι να συγκεντρώσει 20 χιλ. δολάρια -τόσο είναι το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης– ποσό που, όπως γράφει η νύφη, φυσικά, θα επιστρέψει στους καλεσμένους μέσω των καταπληκτικών εδεσμάτων και των ποτών.

Θα ήταν καταπληκτικό, γράφει η νύφη στην ανάρτησή της, εάν καλυπτόταν το ποσό των 30 χιλ. δολαρίων που απαιτείται για τον μήνα που θα περάσει το νεόνυμφο ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, στην Ευρώπη.

Πικάντικα ανταλλάγματα

Μάλιστα, η γυναίκα υπόσχεται και πικάντικα ανταλλάγματα σε όσους από τους καλεσμένους βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

  • Για προσφορές από 0 έως 1.000 δολάρια, η νύφη θα στείλει μια ευχαριστήρια κάρτα με το σημάδι των χειλιών της με κραγιόν.
  • Για δώρα από 1.000 έως 1.500 δολάρια οι καλεσμένοι θα λάβουν το στριγκάκι της νύφης.
  • Για δώρα από 1.500 έως 2.500 δολάρια το ζευγάρι θα προσφέρει μια καυτή νύχτα μαζί τους, ενώ
  • για προσφορές 3.500 έως 5.000 η νύφη υπόσχεται ένα προσωπικό πάρτι με τους νεόνυμφους.

Τώρα για δώρα 5.000 έως 6.500 δολαρίων, οι γενναιόδωροι καλεσμένοι θα πάνε μαζί με το ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, για να τους κακομάθουν, αλλά θα κοιμούνται στον καναπέ.

Δείτε την ανάρτηση: