Το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μονοπώλησε τα τελευταία 24ωρα ο… βήχας του Τζο Μπάιντεν!

Η υγεία του 78χρονου επικεφαλής των Δημοκρατικών, είναι ένα καυτό θέμα που απασχόλησε τους χρήστες των social media εδώ και μερικές ημέρες.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το γραφείο του Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι ο διαφαινόμενος νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, έσπασε τον αστράγαλο ενώ έπαιζε με τον σκύλο του.

Παράλληλα, χτες, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας του, ο Τζο Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι είχε «λίγο κρυολόγημα» όταν οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρατήρησαν πως είχε βήχα και η φωνή του δεν ακουγόταν όπως συνήθως.

«Σας ευχαριστώ, έχω λίγο κρύωμα, λυπάμαι, αλλά κοιτάξτε, τα καταφέραμε, το κάναμε, χωρίς πλάκα» δήλωσε ο Μπάιντεν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη στους υποστηρικτές.

«Είναι τρομερό. Φαίνεται κουρασμένος και άρρωστος, βήχει επανειλημμένα και πρέπει να καθαρίσει το λαιμό του», ανέφερε ο δημοσιογράφος της Daily Wire, Ράιαν Σαβέρντα

«Γιατί ο Μπάιντεν συνεχώς βήχει κατά τη διάρκεια της ομιλίας; Κορονοϊός? Πού είναι η μάσκα;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης. «Ο Μπάιντεν έβηχε όλη την ώρα. Φαίνεται ότι πεθαίνει, τόσο αδύναμος “ηγέτης”. Ο Τζο δεν θα είναι ποτέ πρόεδρος μου », έγραψε ένας χρήστης.