Ο Μπαλάφας, η Κασιμάτη και η... Πάολα - Τι απαντά η ΝΔ (vid) | 4798439 scaled

Σε πρωινή τηλεοπτική εκμπομπή βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, όπου και κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση της συναδέλφου του Νίνας Κασιμάτη, η οποία ήταν προσβλητική για το αστυνομικό σώμα.

Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής ανέφερε σε αστείες δικαιολογίες, γνωστοποιώντας μάλιστα ένα άλλο σύνθημα «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΝΔ: «Πολιτική από σιλικόνη»

Θέση για τη στάση του Γιάννη Μπαλάφα πήρε η Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της επέκρινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του συνολικά:

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη»