Υπήρξε, στη δεκαετία του ΄80 ειδικά για εμάς εδώ στην Ελλάδα, ένας εξαιρετικά ελκυστικός Άγγλος κωμικός, ο Benny Hill, που κάθε εβδομάδα περιμέναμε με αγωνία. Κωμικός κανονικός, απολύτως επαγγελματίας, η εκπομπή του οποίου γνώριζε παντού ανυπολόγιστη επιτυχία από το ξεκίνημά της στη δεκαετία του ΄50 έως και στα τέλη του 1989, όπου σταμάτησε.

Το “The Bennny Hill Show” διακωμωδούσε με ακραίο τρόπο κάθε κοινωνική συμπεριφορά. Υπήρχαν στιγμές ωστόσο που το πράγμα ξέφευγε τόσο πολύ ώστε και ο ίδιος ο Άγγλος κωμικός αν και πρωταγωνιστούσε σε όλα τα σκετς γυρνούσε στην κάμερα με μία απίστευτη γκριμάτσα απορίας για αυτό που άκουγε ή έβλεπε.

Αυτή η γκριμάτσα του Benny Hill ταιριάζει τώρα απολύτως στις… πληροφορίες που θέλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ακονίζουν τα εκλογικά τους ξίφη διότι είναι σε “θέση” να διαγνώσουν ότι στο βάθος (όχι του κήπου τους αλλά) του πολιτικού σκηνικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές! Εντός του 2020!! Τι λες;

Από αυτή την ιστοσελίδα και αυτήν εδώ τη “γωνιά” με άποψη σας μεταφέραμε λίγα 24ωρα νωρίτερα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Πρωθυπουργός να λειτουργήσει ευκαιριακά. Στη λογική της δήθεν πολιτικής ωφέλειας προκειμένου να αποκομίσει πολιτικό κέρδος.

Ήμαρτον Αλέξη μου αλλά δεν έμαθες ακόμη πως δεν πρέπει να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ; Εντάξει, δεν διαφωνεί κανείς πως εσύ αυτόν τον πολιτικό … αιφνιδιασμό θα είχες αυτή την ώρα στο μυαλό σου εάν βρισκόσουν στη θέση του Μητσοτάκη. Δεν είναι όμως όλοι τόσο έξυπνοι όσο εσύ αγόρι μου. Δεν πιστεύω να δίνεις σημασία και σε αυτούς τους κακεντρεχείς που λένε πως εάν ήσουν τώρα εσύ στην κυβέρνηση η χώρα θα είχε διαλυθεί και ότι ακόμη θα συνεδριάζατε στην Κουμουνδούρου εάν είναι δημοκρατικό μέτρο ο περιορισμός της κυκλοφορίας.

Στα σοβαρά Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κάνει εκλογές. (Θα καταντήσει sequel στην αρθρογραφία μας μου φαίνεται..). Διότι θέλει να κάνει αυτά που χρειάζεται ο τόπος για να προχωρήσει παρακάτω εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης. Οκ, εφόσον τα καταφέρει θα ωφεληθεί και εκείνος. Το κρίσιμο ωστόσο είναι ότι θέλει να τα καταφέρει και όχι να μοιάζει ότι τα κατάφερε. Διότι και ο Κυριάκος, υπολογίζοντας την ηλικία που είναι τώρα, σίγουρα τότε θα έβλεπε στα σχολικά του χρόνια τον Benny Hill για να διασκεδάσει, όχι για να τον μιμηθεί…