Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ θα γιόρταζαν 20 χρόνια γάμου αυτήν την εβδομάδα, αν δεν είχαν πάρει διαζύγιο το 2005. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το διάσημο ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του μόνο εξαιτίας της Αντζελίνα Τζολί, την οποία ο Μπραντ Πιτ γνώρισε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Κύριος και Κυρία Σμιθ».

Η Τζολί αποκάλυψε αργότερα ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξε μία έλξη ανάμεσά τους. Στο περιοδικό «People» το 2008 η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι από ένα σημείο και μετά, ανυπομονούσε να πάει στα γυρίσματα.

Αρκετοί κατηγορούν την Αντζελίνα ότι ευθύνεται για τον χωρισμό, όμως, η Άνιστον σε συνέντευξή της το 2003 στο περιοδικό «W Magazine» (προτού δηλαδή ο τότε σύζυγός της γνωρίσει την Τζολί) τόνισε ότι έχει αμφιβολίες για τον γάμο της.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου; Νομίζω πάντα θα έχω την αμφιβολία. Είναι ο άντρας της ζωής μου;»

The Legend Of Brangelina | HuffPost

Σημειώνεται ότι μετά το διαζύγιο τους τόσο ο Πιτ όσο και η Άνιστον επέμειναν ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον αστέρα του Hollywood με την Τζολί σε μία παραλία, γεγονός που κίνησε υποψίες.

Ο Μπραντ Πιτ απαντά (περίπου) στις φήμες για επανασύνδεση με την ...

Ο Μπραντ έγινε φίρμα τη δεκαετία του 1990, ενώ η Τζένιφερ έπαιζε στη σειρά «Friends», γεγονός που κατέστησε το ζευγάρι ένα από τα πιο λαμπερά της showbiz. O Πιτ είχε δηλώσει ότι δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά, ότι καθόταν στον καναπέ και προσπαθούσε να βρει μία ενδιαφέρουσα ταινία, όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι η ίδια του η ζωή δεν είχε ενδιαφέρον.

Επιπλέον, το ζευγάρι φημολογείται ότι χώρισε, επειδή υπήρχαν έντονες διαφωνίες για το αν και πότε πρέπει να αποκτήσει παιδιά. Μερικούς μήνες αφότου είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Κύριος και Κυρία Σμιθ», η Τζένιφερ είχε πει ότι ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Η σειρά «Friends» είχε μόλις ολοκληρωθεί, οπότε έκρινε ότι αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή της ζωής της για να γίνει μητέρα.

Ωστόσο, ο Μπραντ είχε τονίσει ότι δεν ήταν έτοιμος να αποκτήσει παιδιά, με μία πηγή κοντά στο ζευγάρι να δηλώνει στο «Vanity Fair» ότι προτεραιότητα για τον ηθοποιό δεν είναι να γίνει πατέρας, εν αντιθέσει με την Τζένιφερ που θέλει άμεσα να φέρει στον κόσμο παιδιά.