«Τα μάτια ενός ζώου έχουν την ικανότητα να μιλούν μια σπουδαία γλώσσα»
Martin Buber

Ο Limbani είναι ένας… influencer χιμπατζής, αφού έχει 710.000 ακολούθους στο Instagram. Παρότι η ζωή του ξεκίνησε δύσκολα, αφού απορρίφθηκε αμέσως μόλις γεννήθηκε από τη μητέρα του, επειδή είχε πνευμονία, σήμερα έχει την τύχη να ζει στο Zoological Wildlife Foundation (ZWF) στο Μαϊάμι, ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε από τους Mario και Maria Tabraue για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τα σπάνια και προς εξαφάνιση ζώα.

Προτού φτάσει στο ίδρυμα ο Limbani έτυχε της φροντίδας του Jorge Sanchez και της συζύγου του Tania, για τους οποίους μέχρι σήμερα τρέφει μεγάλη αγάπη όσο χρονικό διάστημα κι αν περάσει από την τελευταία φορά που τους έχει δει. Απόδειξη αυτού το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί στο οποίο βλέπουμε τον Limbani να βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος και να τρέχει κυριολεκτικά να δώσει μια δυνατή αγκαλιά στην Tania μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία της και να την αφήσει μόνο για να δώσει άλλη μία εξίσου σφιχτή στον Jorge.

«Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και σύγχρονη ιατρική δεν θα ήταν εδώ σήμερα», δήλωσε το ZWF στην εφημερίδα Independent. «Τα χρόνια μπορεί να περάσουν, αλλά η αγάπη είναι πάντα εκεί», γράφει η λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και έχει προβληθεί μέχρι στιγμής πάνω από 271.000 φορές και έχει λάβει αμέτρητα likes.

Ο Limbani σε άλλες στιγμές της ξέγνοιαστης πια ζωής του…

Πηγή: yahoo.com