Ο Χρήστος Βολικάκης αποκαλύπτει στο vradini.gr πώς θα κατακτήσει μετάλλιο στο Τόκυο | μεταλλιου

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Στο ξεκίνημα της ιστοσελίδας μας, γράφει τις σκέψεις του και την προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

«Μετά από μια μακρά πορεία σ’ένα επίπονο άθλημα, αυτό της ποδηλασίας, μια δυνατή παρόρμηση με σπρώχνει για ακόμα μια φορά να κυνηγήσω ένα ανεκπλήρωτο μέχρι στιγμής όνειρο, με τη συμμετοχή μου για 4η φορά σε ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις προηγούμενες διοργανώσεις με πλασάρισματα σε 9η 12η 13η δεν γεύτηκα την επιτυχία που ήθελα, ένα μετάλλιο όποιου χρώματος, η έστω μια θέση στην 8αδα Δεν ξέρω αν ήταν το νεαρό της ηλικίας η ατυχία, το πεπρωμένο, ή οτιδήποτε άλλο. Όμως ότι και να έπαιξε το ρόλο του για να μην ζήσω τη μέγιστη χαρά θέλω να το αλλάξω και πιο συγκροτημένος να φτάσω όσο γίνεται καλύτερα πιο έτοιμος στο Τόκυο. Για να έρθω πιο κοντά στον επιθυμητό στόχο αναθεώρησα πολλά από όσα προηγούμενα πίστεψα ότι δεν απέδωσαν. Αποφασισμένος πλέον και ενώ πλησιάζει ο καιρός για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση άρχισα να δημιουργώ τις προϋποθέσεις που οδηγούν στο μεγάλο στόχο… Είναι το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από το βιογραφικό μου και θέλω να παλέψω γι’αυτό Με σωστή καθοδήγηση και προγραμματισμό πέτυχα την πρόκριση, ανεπίσημα αυτή την ώρα αλλά ουσιαστικά σίγουρη. Προηγήθηκε σχεδόν μια διετία, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις αρχές του Μαρτίου, ώσπου να ανακοινωθούν τα ολυμπιακά εισιτήρια. Ξεπέρασα τραυματισμούς και συνεχίζω την συμμετοχή μου επιτυχώς στα παγκόσμια κύπελλα και αντιμετωπίζω όλους τους αντιπάλους που θα βρω μπροστά μου στις 6 Αυγούστου.

Οι ευρωπαϊκοί Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μια μοναδική εμπειρία και ένα μεγάλο τεστ ένα χρόνο πριν το Τόκυο. Είμαι υγιής πιο μεστός στη σκέψη και προσπαθώ να βλέπω αισιόδοξα μπροστά. Ξέρω ότι η επιτυχία δεν χαρίζεται ούτε είναι εύκολη και ακριβώς για όσα προαναφέρω θα ξεπεράσω τον εαυτό μου και θα προσπαθήσω να την φέρω πιο κοντά μου. Όταν ονειρευόμαστε δίνουμε στη ζωή μας νόημα. Όταν πετυχαίνουμε τον στόχο γεμίζουμε ευτυχία. Τέτοιες στιγμές θέλω να ζήσω στο Τόκυο και πιστεύω πως με τη βοήθεια του θεού, την ασίγαστη προσπάθεια και την εμπιστοσύνη των προπονητών μου θα ταξιδέψουμε για την μεγάλη διάκριση, γιατί όπως σοφά λέγεται : «όσο ζω ελπίζω». Είμαι γεμάτος και ευγνωμονώ το Θεό για όσα έχω πετύχει στην ποδηλατική μου πορεία. Πάμε δυνατά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο και συνεχίζουμε και για το Παρίσι!!!!».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ