Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού. Στον τελικό διαγωνίστηκαν η Ελπίδα Γαδ, που άνηκε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Καραγιάννης που ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η Ελπίδα τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Καραγιάννης που ερμήνευσε το τραγούδι «Sorry seems to be the hardest word».

Το κοινό, ύστερα από την ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal. Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός ο νικητής.

«Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη», ανέφερε ο νικητής του διαγωνισμού. Οσο για την φιναλίστ, Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο μαγαζί όπου θα κάνει εμφανίσεις.