Η πρόταση γάμου έκανε επίσημα τον περασμένο Δεκέμβριο και, όπως φαίνεται, εκείνη απάντησε θετικά. Αρχικά, ο γάμος τους ήταν να γίνει τον Μάρτιο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά τους.

Την επόμενη ανατροπή την προκάλεσε ο άνθρωπος. Ο bodybuilder συμμετείχε σε μια πορεία διεμφυλικών τον Οκτώβριο και δέχτηκε επίθεση.

Πλέον, όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και είναι και επίσημα αντρόγυνο.

Ήταν το 2019 όταν άρχισαν κάποια ρωσικά μέσα να αναφέρουν μια ιδιαίτερη σχέση: τον έρωτα του Yuri Tolochko για τη Margo. Ο ίδιος έλεγε μάλιστα πως η σχέση τους είχε τα σκαμπανεβάσματά της, όπως και κάθε άλλος δεσμός δηλαδή.

Παρά τους καυγάδες τους όμως, εκείνος πλήρωσε την πλαστική επέμβασή της, καθώς είχε αναπτύξει «κόμπλεξ», όπως έλεγε.

Έτσι είχε πει σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση, πως πήγε την κούκλα του σεξ σε πραγματική κλινική για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Όταν παρουσίασα τη φωτογραφία της στον κόσμο, υπήρξε πολλή κριτική και εκείνη άρχισε να εμφανίζει κόμπλεξ. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνει πλαστική. Άλλαξε πολύ. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά τη συνήθισα τελικά. Έγινε σε πραγματική κλινική με πραγματικούς γιατρούς».

Ακόμα πιο παράξενος είναι ο ισχυρισμός του Tolochko ότι η Margo δουλεύει ως σερβιτόρα σε τοπικό μπαρ του Καζακστάν, όπου και μένει το ζευγάρι. «Βρίζει πολύ, αλλά έχει και μια τρυφερή πλευρά», έχει πει επίσης για τη σύντροφό του.

Ο ηθοποιός και bodybuilder λέει επίσης ότι τη γνώρισε σε ένα μπαρ, όταν μπήκε στη μέση για να τη γλιτώσει από το φορτικό φλερτ ενός τύπου.

Comments are closed.