Από την ημέρα που έφυγε ο Γιώργος Δώνης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού κυκλοφόρησαν πολλά ονόματα για τη διαδοχή του. Κανείς δεν περίμενε μάλιστα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα προχωρούησε σε μία λύση, όπως αυτή στην οποία τελικά κατέληξε. Ενός προπονητή δηλαδή χωρίς καμία εμπειρία, ως πρώτο αφεντικό στην άκρη του πάγκου, όπως ο Ντάνι Πογιάτος, που ήρθε από τα τμήματα και τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό το δεδομένο έχει ήδη σχολιαστεί εις βάρος του προπονητή των “πρασίνων” ο οποίος, οι άνθρωποι που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι, “παίζει” στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη το κεφάλι του!

Κι αυτό διότι- όπως ακούγεται – ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη στο μυαλό του την επόμενη λύση και αυτή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αφορά σε ελληνικό όνομα. Τον Γιάννη Αναστασίου! Ο Αναστασίου έχει ήδη καθίσει στον “πράσινο¨πάγκο από το 2013 έως το 2015 και στη συνέχεια αφού δεν τον βοήθησαν τα αποτελέσματα, ούτε ο προγραμματισμός της ΠΑΕ, έφυγε για το εξωτερικό.

Μετά τον αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο την Κυριακή, εφόσον το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν πολύ γρήγορα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην Ελλάδα και σε πρόταση που του έγινε πρόσφατα, από άλλη ομάδα, απάντησε αρνητικά.